miercuri, 9 martie 2011

White canvas.

Adu-ti aminte de furtunile de vara. Deschid fereastra şi mă uit la bezna de afară.Din mare porneşte adormită o briză şi o văd cum vine direct spre geamul meu. Şi când mă izbeşte, o face cu atâta forţă încât reuşesc să-i simt esenţa de regret.
O prind în palmă şi o strâng aşa de tare încât se transformă în praf. Grăbită, o inalez că să mă bucur de ultima noapte liniştită,aşa cum te grăbeai şi tu să-mi săruţi buzele sângerânde. 
Acum e furtuna afara.
Gandeste-te cat de tumultoase erau valurile si cum fiecare fulger colora cerul intr-o singura secunda, de parca Iadul si-ar fi deschis portile pentru Apocalipsa.
Stai si analizeaza fiecare picatura cum se prelinge pe frunze si pe pielea mea cea mult prea arsa de soare.Gandeste-te cum ar fi sa o sorbi incet, cu ochii inchisi. Cum ar fi sa-mi mirosi zambetul . Cum e dimineata cand te trezesti langa mine, si nu mai e furtuna, dar atmosfera tot tumultoasa ti se pare. Cum nu ploua..
Numai daca faci asta o sa poti sa iti dai de pe fata panza aia alba care te orbeste. Si pe care nu se va putea picta niciodata un rasarit, un apus sau un nud.
Think about it.

9 comentarii:

 1. cat de dragutzz:X by the way am adaugat linkul catre blogul tau si la mine pe blog;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Cate nopti nu am stat cu ochii in tavan ascultand furtuna de pe mare... E placut. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  GRENADA

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

  José
  Ramón...

  RăspundețiȘtergere
 4. hey there, great blog. i love how you write

  RăspundețiȘtergere

Căpşuni